Vrijwilligerswerk bij Malderburch Vrijwilligers dragen bij ons vooral bij aan het normale leven. Bekijk onze vacatures vrijwilligers

De steun van vrijwilligers is onmisbaar

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.

Drink jij binnenkort een kop koffie met ons?

We leren jou graag kennen! Kom je een keer een kop koffie dinken? Je bent van harte welkom op Broekkant 16 in Malden. Stuur vooraf even een mailtje naar [email protected]  of bel onze coördinator vrijwilligers via (024) 3570570. Een keer sfeer komen proeven een meelopen met een andere vrijwilliger kan altijd.

Ondersteuning mantelzorgers

Vrijwilligers richten zich ook op de ondersteuning van mantelzorgers. Zij hebben een luisterend oor voor de mantelzorger en kennen de cliënten goed. Naarmate in de huidige situatie de druk op mantelzorgers steeds meer toeneemt, is het vrijwilligerswerk ook hier zeer welkom. Malderburch heeft een vrijwilligersbeleid waarin alle afspraken rondom vrijwilligerswerk zijn vastgelegd.

Zaken zoals scholing, onkostenvergoeding en verzekering staan hier helder in beschreven. De vrijwilligerscoördinator is de eerste contactpersoon voor de vrijwilligers. De coördinator maakt de vrijwilliger wegwijs binnen onze organisatie en bekijkt samen met de vrijwilligers welke vrijwillige taak het beste past. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer (024) 357 05 70.

 

Verhalen van onze vrijwilligers

"Deze bewoners hebben hun hele leven al zoveel gedaan, ik doe graag iets voor ze terug."

Martje Rohof

Vrijwilliger

Lees mijn verhaal

"Het hoeft niet veel tijd te kosten en het is zo waardevol."

Karin Offermans

Vrijwilliger

Lees mijn verhaal
Meer weten contactpersoon

Meer weten?

De vrijwilligerscoördinator is de eerste contactpersoon voor de vrijwilligers. De coördinator maakt de vrijwilliger wegwijs binnen onze organisatie en bekijkt samen met de vrijwilligers welke vrijwillige taak het beste past. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.