We werken in kleine teams

Werken en leren bij Malderburch

Bij Malderburch werken ongeveer 250 medewerkers en er zijn ongeveer 150 vrijwilligers actief. Zij zetten zich allemaal in voor het welzijn van onze cliënten. Er wordt binnen de zorg gewerkt in kleine teams. Zowel onze cliënten als medewerkers ervaren een warme en persoonlijke sfeer in Malderburch.

Drink jij binnenkort een kop koffie met ons?

Ben jij die enthousiaste zorgprofessional, overweeg je om een overstap naar de zorg te maken of zoek je een leuke vakantie-/bijbaan? We leren jou graag kennen! Kom je een keer een kop koffie dinken? Je bent van harte welkom op Broekkant 16 in Malden. Fijn als je ons van te voren even belt of mailt. We vertellen je graag meer.

Kleine teams

Het werken in kleine teams heeft als groot voordeel dat medewerkers de bewoner en zijn/haar familie en mantelzorgers goed kennen. Een groep van 5 tot 6 medewerkers draagt de zorg voor ongeveer 10 bewoners. Hierdoor is er meer maatwerk mogelijk en wordt de eigen regie van de bewoner en zijn of haar omgeving versterkt. De teams zijn eveneens in staat om beter hun werk rondom de bewoners te organiseren waarbij de vragen en wensen van de bewoners het uitgangspunt zijn.

Persoonsgerichte zorg

We willen ons personeelsbestand goed op peil houden en waar mogelijk uitbreiden. Het hoofdaandachtsveld is de persoonsgerichte zorg rondom de bewoner/cliënt. Binnen Malderburch leiden we veel mensen op. Zij krijgen een opleiding tot verzorgende IG en/of maatschappelijke zorg en zijn tevens al aan het werk. We creëren opleidingsplekken en proberen nog meer zij-instromers aan te trekken. Daarnaast hebben wij altijd meerdere stagiaires van diverse opleidingen binnen de organisatie. 

sfeerimpressie malderburch

Wat bieden wij

Bij Malderburch werk je in een klein team, zijn de lijnen kort en kennen we elkaar. Dat uit zich in een warme en persoonlijke werksfeer!