Over Malderburch Bewoners en medewerkers voelen zich thuis bij Malderburch.

Bij Malderburch doet iedereen ertoe

Dat jij je thuis voelt, komt voor ons op de eerste plaats. Dit geldt niet alleen voor onze cliënten en bewoners maar natuurlijk ook voor onze medewerkers en vrijwilligers. Bij Malderburch wonen mensen die 24 uur per dag zorg nodig hebben. Dat kan op onze locatie in Malden of op De Lage Hof in Overasselt zijn. Mensen die graag zelfstandig willen blijven wonen, kunnen gebruik maken van onze thuiszorg.

Wij zijn een zelfstandige organisatie voor welzijn, wonen en zorg. We zijn flexibel en leveren maatwerk. Onze medewerkers bieden zorg en ondersteuning. Hierdoor behouden onze cliënten en bewoners zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven.

hart icoon

Welzijn

Welzijn gaat wat ons betreft over mensen in hun kracht zetten. Welzijn zien wij als één van de meest essentiële levensbehoeften. Welzijn is in onze ogen welbevinden, bewoners en cliënten ervaren een zinvolle daginvulling. Dat ze ertoe doen en er mogen zijn. 

huis icoon

Wonen

Voor wie 24 uur per dag zorg nodig heeft, is wonen bij Malderburch een uitkomst. Bij Malderburch wonen bewoners in een veilige en beschermde omgeving. Onze appartementen zijn royaal en bestaan uit een woonkamer met aparte slaapkamer en een eigen badkamer.

medisch icoon

Zorg

Malderburch is een huis waar het fijn wonen is en waar je als familielid of vrijwilliger graag naar toe gaat. Er is altijd levendigheid. Medewerkers werken hier met plezier. Iedereen is bereid om altijd naar een passende oplossing te zoeken.

Wie zijn wij

Malderburch in cijfers

250

medewerkers

150

vrijwilligers

124

cliënten

100

appartementen

sfeerimpressie

Management & teamleiders

Bij Malderburch kennen we een open organisatiecultuur. Medewerkers werken in teamverband onder leiding van teamleiders. Zij zijn altijd het vaste aanspreekpunt. De teamleiders staan in nauw contact met het management.