Vacature

Vrijwilligers dagbesteding

vacature sfeerimpressie
  • Malderburch
  • Sociale vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uren in overleg
  • Reiskosten en onkostenvergoeding

Denk je er al een tijdje over na om vrijwilligerswerk te gaan doen? Houdt het gevoel van je vrijheid verliezen je tegen? Dan is deze functie misschien toch wat voor jou.

Op zowel de locatie Malderburch, als de Lage Hof bieden wij onze bewoners dagbesteding aan. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om onze vaste krachten te ondersteunen in onze missie om de deelnemers van de dagbesteding een gevoel van thuis zijn te bezorgen. Dit kan er heel verschillend uitzien van groepsgericht tot meer individueel. Van koffie schenken tot een wandelingetje buiten met de rolstoel.

Wij zoeken zowel vrijwilligers die een vast dagdeel in de week willen ondersteunen, als ook invalkrachten. Je bepaalt dan zelf wanneer je beschikbaar bent.

Taakomschrijving:

De taakomschrijving is afhankelijk van de locatie en afdeling. Ook benutten wij graag de specifieke talenten van onze vrijwilligers. Zo hebben wij vrijwilligers die de ouderen een massage komen geven, muziek komen maken, langs komen met hun eigen huisdier etc.

Algemene omschrijving: - koffie en thee schenken - praatje maken/ spelletje doen - helpen met rolstoel/ rollator - ondersteunen bij verschillende activiteiten, zoals bewegingsactiviteit. - individueel een wandeling maken of samen op de duofiets.

Wat hebben wij jou als vrijwilliger te bieden?

- een informele werksfeer met vele sociale contacten - kerstborrel en attentie - twee jaarlijkse grote vrijwilligersbijeenkomst - reiskosten en onkostenvergoeding - mogelijkheid tot scholing

Wat maakt vrijwilligerswerk de moeite waard?

Werken als vrijwilliger bij Malderburch is erg dankbaar werk. Bij binnenkomst in het restaurant komen vele glimlachen je vaak al tegemoet. Jij kan het verschil maken tussen een gewone dag in een verzorgingshuis of een dag die voor onze ouderen voelt als thuis.

Meer weten of solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Elly Joosten via e-mailadres [email protected] of telefonisch via 024 357 0570. Bereikbaar op dinsdag en donderdag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Ben je bij ons aan het solliciteren? Dan heb je misschien veel vragen. Bel of mail ons gerust. We lichten de sollicitatieprocedure graag toe.  

“De zorg is veel meer dan billen poetsen.”

Berry Voogt

Leerling Verzorgende IG

Lees mijn verhaal

“Als Helpende ondersteun je in de zorg.”

Aminata Kamara

Helpende Plus Extra

Lees mijn verhaal

"De charme van thuiszorg is dat je door weer en wind met de seizoenen mee op pad bent."

Anna Zwanenburg

Wijkverpleegkundige

Lees mijn verhaal

"Het gaat hier om de bewoners en hun geluk."

Silvester Dekkers

Woonzorgassistent

Lees mijn verhaal

"Teamleider bij Malderburch is een hele afwisselende job!"

Marijke van Koulil

Teamleider wijkverpleging en dagbesteding

Lees mijn verhaal

"In mijn werk heb ik met zoveel verschillende dingen te maken."

Lieke Verberkt

Senior-verpleegkundige

Lees mijn verhaal